Bakkerij van Delft
Winkelwagen / betalen
Inloggen
1110
100% Tarwe. 100% Bloem. met een tijgerlaagje op de korst. Tijgerbrood is de reden dat het Bakkersvak zo gevaarlijk is!
Houdbaarheid: ongeveer 3 dagen Sommige mensen vinden het lekker om brood te eten dat al een week oud is, maar over het algemeen geldt dat grootbrood, mits goed verpakt, zo'n 3 dagen vers blijft. Na deze periode verminderen de smaak en malsheid, al blijft de voedingswaarde ongewijzigd. Tips voor het invriezen van brood: " Koop het brood zo vroeg mogelijk bij de bakker, zodat het supervers is, en vries het daarna direct in. " Vries niet te veel broden tegelijk in. " Leg de broden niet tegen elkaar aan, maar laat ruimte ertussen zodat de kou overal goed bij kan. " Houd de vriezer tijdens het invriesproces ongeveer 6 uur gesloten. " Vries niet verschillende soorten producten tegelijk in (zoals vis, vlees, brood en gebak), om smaakoverdracht te voorkomen. " Snijd het brood voordat je het invriest. " Gebruik een vriezer van goede kwaliteit voor het beste resultaat.