Bakkerij van Delft
Winkelwagen / betalen
Inloggen
1108
100% Tarwe. 100% Bloem. In vloervorm met een klein beetje roggebloem als decoratie. Funfact: Dit brood is zo lekker dat deze door verschillende beroemde restaurants gebruikt worden. Dit is ook het perfecte brood bij een Biefstuk of Witvis
Houdbaarheid: ongeveer 3 dagen Sommige mensen vinden het lekker om brood te eten dat al een week oud is, maar over het algemeen geldt dat grootbrood, mits deze goed verpakt is, zo'n 3 dagen vers blijft. Na deze periode verminderen de smaak en malsheid, al blijft de voedingswaarde ongewijzigd. Tips voor het invriezen van brood: - Koop het brood zo vroeg mogelijk bij de bakker, zodat het supervers is, en vries het daarna direct in. - Vries niet te veel broden tegelijk in. - Leg de broden niet tegen elkaar aan, maar laat ruimte ertussen zodat de kou overal goed bij kan. - Houd de vriezer tijdens het invriesproces ongeveer 6 uur gesloten. - Vries niet verschillende soorten producten tegelijk in (zoals vis, vlees, brood en gebak), om smaakoverdracht te voorkomen. - Snijd het brood voordat je het invriest. - Gebruik een vriezer van goede kwaliteit voor het beste resultaat.