Bakkerij van Delft
Winkelwagen / betalen
Inloggen
1017
Dit is een 100% Tarwebrood dat bestaat uit 50% meel en 50% bloem. Het is een vloerbrood, dit houd in dat het een wat lagere en breedere vorm heeft. Verder heeft het brood knapperige tijgerstrepen op de korst. Ondanks de naam is dit brood niet gevaarlijk.
Houdbaarheid: ongeveer 3 dagen Sommige mensen vinden het lekker om brood te eten dat al een week oud is, maar over het algemeen geldt dat grootbrood, mits deze goed verpakt is, zo'n 3 dagen vers blijft. Na deze periode verminderen de smaak en malsheid, al blijft de voedingswaarde ongewijzigd. Tips voor het invriezen van brood: - Koop het brood zo vroeg mogelijk bij de bakker, zodat het supervers is, en vries het daarna direct in. - Vries niet te veel broden tegelijk in. - Leg de broden niet tegen elkaar aan, maar laat ruimte ertussen zodat de kou overal goed bij kan. - Houd de vriezer tijdens het invriesproces ongeveer 6 uur gesloten. - Vries niet verschillende soorten producten tegelijk in (zoals vis, vlees, brood en gebak), om smaakoverdracht te voorkomen. - Snijd het brood voordat je het invriest. - Gebruik een vriezer van goede kwaliteit voor het beste resultaat.